Ajankohtaista

Pohjola Autovakuutuksen etu

24.09.2019

Ajamaan oppii ajamalla - Pohjola Vakuutus, Suomen Autokoululiitto ja ajoratakumppanit yhdessä vastuullisen liikkumisen ja paremman liikenneturvallisuuden puolesta 18-vuotiaan henkilöauton kuljettajan liikennevahingon riski on yli nelinkertainen verrattuna yli 25-vuotiaisiin. Ajotaidot karttuvat kuitenkin nopeasti, sillä liikennevahinkojen riski pienenee kun ajo-oikeus on ollut viisi vuotta, selviää Pohjola Vakuutuksen tilastoista.

Myös asenteilla on iso vaikutus vahinkojen syntyyn. Nuorille kuskeille tyypillistä on omien ajotaitojen yliarviointi sekä tavallista suurempi riskinotto. Sitä kuvaa mm. suistumisonnettomuuksien määrä. Autokoululaisten harjoittelu ajoradoilla on myös vähentynyt viime vuosina, koska se ei ole enää pakollista ajokorttia suorittaessa.

Turvallinen autoileminen on yhdistelmä, joka koostuu turvallisesta ajoneuvosta, ajoneuvon käsittelytaidoista ja vastuullisuudesta liikenteessä. Kannustaakseen nuoria turvalliseen autoiluun, Pohjola Vakuutus, Autokoululiitto ja parikymmentä ajorataa ympäri Suomen ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön myötä Pohjola Vakuutus tarjoaa kaikille ajorataharjoittelun suorittaneille, henkilöauton ajokorttia ajaville 20 % hintaedun kaskovakuutuksen ensimmäisestä vuodesta.

Ajamaan oppii ajamalla.

Pohjola Vakuutus, Suomen Autokoululiitto ja ajoratakumppanit yhdessä vastuullisen liikkumisen ja paremman liikenneturvallisuuden puolesta. Haluamme olla mukana varmistamassa erityisesti juuri ajokortin saaneiden ajotaidon – ajamaan oppii ajamalla.

Varmista ajotaitosi ja suorita liukkaankelin ajoharjoittelu yhteistyöajoradalla. Voit saada Pohjola Autovakuutukseen jopa 20% alennuksen.

Moottoripyörien käsittelyharjoitukset

24.09.2019

Nokian ajovarma ottaa täällä vastaan moottoripyörien käsittelykokeet kesäkauden 2019 aikana.

Täällä voi myös yksittäinen kuljettaja harjoitella moottoripyörän käsittelyä.

Harjoitusmaksu on 26 € ja sillä saa harjoitella tarvitsemansa ajan, yhteys vain radalle 0500 631841. Ohjeistamme miten täällä pitää toimia ja sen jälkeen voit harjoitella omatoimisesti.

Kotisivut yritykselle toteutti Geeky Panda